miercuri, iulie 17, 2024

Traficul este restricționat pe A4! Atenție, soferi!

ActualitateTraficul este restricționat pe A4! Atenție, soferi!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că joi, 5 ianuarie, între orele 09.00 și 15.00, circulația pe sensul către Ovidiu al autostrăzii A4 Ovidiu-Agigea, pe breteaua de acces dinspre DN 39, la kilometrul 19+700 de metri, va fi restricționată. Acest lucru este necesar pentru înlocuirea unui parapet metalic și va afecta calea 1.

„Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii, semnalizând din timp această intenție. Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență!”, au transmis reprezentanții Centru INFOTRAFIC.

Precizări: Legea 190 din 2018 menționează în articolul 7 că activitatea jurnalistică este exemptată de anumite prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se respectă un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal. Informațiile din acest articol sunt de interes public și provin din surse publice deschise.

Vezi si alte articole...