joi, mai 23, 2024

Un foc de artificii superb a avut loc în Parcul Titan de Revelion. Mii de bucureșteni s-au bucurat de petrecerea din Sectorul 3

Din OrasUn foc de artificii superb a avut loc în Parcul Titan de Revelion. Mii de bucureșteni s-au bucurat de petrecerea din Sectorul 3

În Parcul Titan din București, Primăria Sectorului 3 a organizat un frumos concert în data de 31 decembrie 2022, pentru a celebra trecerea în noul an, iar la ora 00:00 un superb foc de artificii a luminat cerul. Administrația a postat poze cu impresionatul foc de artificii pe rețelele sale de socializare.

Mii de oameni au fost prezenți la petrecerea pe care a organizat-o Primăria

În noaptea de Revelion, bucureștenii care nu au reușit să plece la munte sau care nu și-au făcut alte planuri au mers la concertul organizat de administrația publică a Sectorului 3 în Parcul Titan.

Fie că au mers împreună cu prietenii sau că au făcut o petrecere cu necunoscuți, bucureștenii s-au distrat, au ascultat muzica și au dansat în aer liber în noapte dintre ani. Motto-ul concertului de Revelion 2023 a fost „Esențial: Fii de viață!”.

Pe scena din Parcul Titan au urcat în noapte de Revelion următorii artiști:

  • Delia,
  • Voltaj,
  • Guess Who,
  • Emaa,
  • Marius Mihalache Band,
  • Cosmin Seleşi Orchestra,
  • DJ Manuel Riva.

Foc de artificii superb, organizat în Parcul Titan de Revelion

În prima zi a anului Primăria Sectorului 3 a postat poze de la evenimentul organizat cu ocazia zilei de Revelion 2023. Administrația publică a anunțat că mii de persoane au fost prezente la concertul de noaptea trecută.

Petrecerea, care a ținut din 2022 până în 2023, a fost binemeritatul eveniment dedicat comunității Sectorului 3 care a demonstrat și în acest an că „împreună” nu este doar un deziderarat, ci o realitate.

Din acest motiv, suntem siguri că împreună vom putea și în acest nou an să dezvoltăm Sectorul 3, pentru a fi din nou mândri că suntem parte din cea mai unită comunitate bucureșteană, a transmis PS3.

Vezi si alte articole...