miercuri, iulie 17, 2024

Visul lui Ionuț Negoiță pentru rezolvarea crizei Dinamo. Noul stadion ar aduce investitori

SportVisul lui Ionuț Negoiță pentru rezolvarea crizei Dinamo. Noul stadion ar aduce investitori

Ionuț Negoiță mărturisește că este tentat să se implice din nou în destinul clubului pe care l-a condus timp de șapte ani. Cu toate acestea, fostul patron al clubului pune o singură condiție fermă: construirea unei noi arene în inima orașului.

Ionuț Negoiță afirmă că menținerea unui club precum Dinamo nu este o sarcină ușoară. Este evident că, în timpul mandatului său, nivelul de stabilitate era mai ridicat, deoarece se implica personal în soluționarea problemelor financiare ale clubului.

Fostul patron ar fi încântat să vadă echipa revenind la gloria de altădată, deoarece are o legătură destul de puternică cu clubul.

Un nou stadion al Dinamo ar rezolva problemele clubului

„Dacă s-ar fi început măcar construcția stadionului, probabil nu mai plecam, dar vedem că au trecut trei ani și tot nu s-a întâmplat nimic.

Eu sper. Că fără stadion, sincer, nu există un viitor. Dinamo va supraviețui, dar nu vor veni investitori cu adevărat potenți și serioși fără ca Dinamo să aibă un stadion nou, să aibă casa ei”, a declarat Negoiță.

Întrebat dacă ar fi tentat să investească din nou în Dinamo, Ionuț Negoiță afirmă că în varianta în care el ar trebui să-și asume întreaga poveste, nu ar fi interesat.

Ionuț Negoiță

Acesta a mai subliniat că, în cazul în care proiectul de construire a noului stadion va deveni realitate, ceea ce își dorește cu ardoare, ar putea lua în considerare o implicare.

Asta mai ales că în tot acest timp el și alți oameni de afaceri s-au „înțeleptit” și au dobândit mai multă experiență în afaceri și sunt acum capabili să conducă afaceri într-un mod mai eficient.

S-ar găsi minimum zece afaceriști care să investească în club

„Cred că ar funcționa și într-o variantă de asociere și cred că s-ar găsi la Dinamo minimum zece oameni de afaceri dinamoviști care să pună bani și să facă o organizare cât mai bună și profesionistă pentru a crea și a genera performanță. Când? Când e stadionul gata! Nu mai devreme.

Dau scris, când va fi stadionul gata, putem fi minimum zece care ar fi dispuși să contribuie și să facă o treabă cu efortul distribuit pe mai multe persoane. Plus experiența și conexiunile fiecăruia dintre noi. Ar putea ieși o treabă foarte bună, un proiect cu adevărat performant”, a mai spus acesta pentru gsp.ro.

Ionuț Negoiță

De ani întregi, suporterii lui Dinamo speră că vor avea parte de un stadion modern, conform cu cele mai recente standarde, la fel cum au rivalii de la Steaua sau Rapid.

Deși este al doilea club cu cele mai multe titluri în România, Dinamo a rămas mult în urmă în ceea ce privește infrastructura.

Vechiul stadion din centrul Capitalei este acum doar o ruină, în ciuda promisiunilor repetate pe care suporterii dinamoviști le-au primit în ultimele două decenii.

Vezi si alte articole...