sâmbătă, iunie 15, 2024

Anamaria Prodan, dragoste de senzație cu Flavius Nedelea! Cum l-a făcut fericit pe milionar?

MedicalAnamaria Prodan, dragoste de senzație cu Flavius Nedelea! Cum l-a făcut fericit pe milionar?

Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan, a făcut primele declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu sexy impresară.

Anamaria Prodan îl iubește cu adevărat!

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de vis, iar după divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a găsit liniștea în brațele lui Flavius Nedelea, cel care a reușit să o convingă că bărbații adevărați încă mai există. Însă, cei doi preferă să își păstreze viața privată departe de ochii lumii și să se bucure de momentele lor romantice în intimitate.

”Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!”, a declarat Flavius Nedelea

Flavius Nedelea a declarat că este o persoană discretă și nu își dorește să schimbe acest lucru în acest moment. Milionarul nu a vrut să dezvăluie mai multe detalii despre relația lor, însă este clar că se iubesc cu pasiune.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au plecat recent într-o escapadă romantică, unde au putut să se bucure de timpul petrecut în doi. Destinația lor a fost Nisa, pe plaiurile milionarilor, unde au petrecut momente romantice și au creat amintiri frumoase împreună. Deși Anamaria nu a dezvăluit cu cine a mers în vacanță, imaginile postate pe Instagram au vorbit de la sine, iar fericirea de pe chipul ei a demonstrat că a fost alături de bărbatul iubit.

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Flavius Nedelea a reușit să atragă atenția tuturor, iar fanii lor abia așteaptă să vadă ce urmează în viitorul lor. Cei doi sunt împreună și se iubesc, iar asta este cel mai important. Spynews.ro va fi alături de ei și va dezvălui toate detaliile despre relația lor, în exclusivitate, așa că rămâneți pe fază!

Vezi si alte articole...