sâmbătă, aprilie 20, 2024

Dorin Mircea Berbescu câștigă un nou contract la Constanța

ActualitateDorin Mircea Berbescu câștigă un nou contract la Constanța

Firma lui Dorin Mircea Berbescu, fost politician și membru al Asociației Pro Democrația, a reușit să obțină un contract în valoare de 1.441.470 de lei fără TVA de la Primăria Constanța prin licitație. Contractul se întinde pe 2 loturi și include achiziționarea de echipamente de rețea și echipamente de stocaj.

Sursă foto: replicaonline.ro
Silva Sistems SRL este o firmă deținută de Dorin Mircea Berbescu, fost președinte al Partidului Umanist Român Constanța și membru al Asociației Pro Democrația. Firma este cunoscută pentru contractele sale cu statul, care au adus în ultimii ani milioane de euro în venituri. În martie, Silva Sistems a semnat un contract cu Secretariatul General al Guvernului în valoare de aproximativ 390.000 de lei.
În 2021, Silva Sistems a raportat afaceri de 5,8 milioane de lei, un profit net de 523.398 lei și datorii de 2,9 milioane de lei. Potrivit legii 190 din 2018, activitatea jurnalistică este exonerată de la anumite prevederi ale Regulamentului GDPR atunci când se menține un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile prezentate în acest articol sunt de interes public și au fost obținute din surse publice.

 

Vezi si alte articole...