joi, mai 23, 2024

Vladimir Putin are zilele numărate! Anunț teribil despre liderul de la Kremlin: Suferă de…

ExterneVladimir Putin are zilele numărate! Anunț teribil despre liderul de la Kremlin: Suferă de…

Statele Unite ale Americii au aflat cu ce probleme de sănătate se confruntă Vladimir Putin. Secretul președintelui Rusiei apare în documentele secrete scurse ale Pentagonului. Iată ce boală are oficialul rus.

Vladimir Putin are cancer și face chimioterapie

Potrivit documentelor secrete scurse ale Pentagonului, analizate de ziarul britanic Daily Mail, președintele Rusiei, Vladimir Putin, are cancer și face chimioterapie, în timp ce oficiali ruși încearcă să saboteze „operațiunea militară specială din Ucraina”.

Potrivit sursei citate anterior, în spatele complotului, care a fost deja descoperit de Ucraina, se află secretarul Consiliului Național de Securitate al Rusiei, Nikolay Patrushev, și șeful Statului Major al Rusiei, Valery Gerasimov, fiind „probabil o încercare de a-l sabota pe președintele rus Vladimir Putin”.

Documentul secret în care apar aceste informații a fost colectat prin monitorizarea comunicațiilor (SI) și poate fi eliberat numai persoanelor cu autorizația de securitate necesară în SUA și în „Five Eyes” (FVEY) – o alianță de informații care cuprinde Australia, Canada, Noua Zeelandă, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și Statele Unite ale Americii. Aceste state sunt părți ale Acordului multilateral UKUSA, un tratat de cooperare comună în domeniul informațiilor privind semnalele.

Vladimir Putin ar putea fi sabotat de oamenii lui

„[Expulsat] la 17 februarie a aflat despre un presupus complot rusesc de a ”arunca” așa-numita ”operație militară specială”, probabil în încercarea de a-l sabota pe președintele rus Vladimir Putin”, scrie în acel document secret.

Potrivit sursei citate anterior, planul pentru „ofensiva militară specială din Ucraina” a fost suspectat a fi o strategie concepută de secretarul Consiliului Național de Securitate al Rusiei, Nikolay Patrushev, și de șeful Statului Major al Rusiei, Valeri Gerasimov, pentru a-l sabota probabil pe Vladimir Putin.

Valeri Gerasimov s-a opus războiului din Ucraina, informându-l pe Vladimir Putin de faptul că capacitățile Forțelor Armate ale Ucrainei sunt superioare capacităților armatei Rusiei, avertizându-l că Rusia va suferi pierderi grele dacă va continua războiul.

„[Excretat] la 22 februarie a indicat că Gerasimov a plănuit să-și continue eforturile de a sabota ofensiva, nimic din ceea ce a promis că va ”arunca” așa-numita operațiune militară specială până pe 5 martie, când Putin ar fi avut programat un tratament de chimioterapie și astfel ar putea influența efortul de război”, scrie în acel document secret.

Atenție! Ziarul britanic nu a putut confirma veridicitatea zvonurilor incluse în presupusa scurgere de informații ale Pentagonului, dar documentele secrete atribuie originea zvonului unui oficial ucrainean care are surse proprii în interiorul Kremlinului.

Vezi si alte articole...