sâmbătă, iunie 15, 2024

Anamaria Prodan face față unui întreg batalion! „Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați.”

MedicalAnamaria Prodan face față unui întreg batalion! „Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați.”

Despre Anamaria Prodan s-a tot scris că s-ar fi culcat cu diverși „grei” din fotbal pentru a ajunge unde este acum. Curajoasă cum ne-a obișnuit, Anamaria Prodan nu s-a ferit să adreseze acest sensibil subiect.

Anamaria Prodan și-a explicat strategia!

Nu doar că a infirmat zvonurile, dar a oferit și o explicație rațională care arată de ce, în realitate, nu ar fi reușit niciodată cu o astfel de „strategie”.

„S-a spus despre mine că am fost cu Ioan Neculaie de la Brașov, cu Cornel Penescu de la FC Argeș, cu Horia Sabo de la Poli Iași. Niciodată nu rezistam între toți bărbații din fotbal dacă eram prostituată și dacă mă duceam cu ălă, cu ăla și cu ăla. Te-ar da în primire în secunda doi. Nu puteam să ajung numărul 1 dacă făceam așa ceva.

Sunt o femeie șarmantă și îngrozitor de deșteaptă și abilă. Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați. Am o forță fantastică de a convinge și de a face lucrurile să iasă așa cum vreau. 90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine. În momentul în care amesteci meseria cu culcatul cu anumiți oameni, ești gata”, a explicat Anamaria Prodan, conform GSP.

Vezi si alte articole...