marți, iunie 6, 2023

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit. Anunțul făcut de impresară: „Vom rămâne suflet lângă suflet”

Din OrasAnamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit. Anunțul făcut de impresară: „Vom rămâne suflet lângă suflet”

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit după doar câteva luni de relație. Omul de afaceri și impresara au anunțat pe rețelele de socializare că povestea lor de dragoste a luat sfârșit.

Anamaria Prodan declara că este foarte fericită alături de Flavius Nedelea și că și-a găsit liniștea alături de el. Se pare că relația lor a ajuns la sfârșit, iar anunțul a fost făcut chiar de cei doi. Impresara și omul de afaceri au postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde au anunțat că despărțirea a fost de comun acord.

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viață în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers! Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna.”

„Este o femeie unică din orice punct de vedere”

La rândul său, Flavius Nedelea a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care spune aceleași cuvinte frumoase despre fosta lui iubită. Relația lor a durat doar câteva luni.

Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață. Călătoria noastră în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers. Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna!”

„Este un om minunat, un bărbat despre care nu s-au auzit nenorociri”

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf are numai cuvinte de laudă la adresa omului de afaceri. Flavius Nedelea reușise să aducă liniștea în viața Anamariei Prodan și să o facă fericită așa cum își dorea.

„Este un om minunat, un bărbat despre care nu s-au auzit nenorociri, care nu face parte din anturajul monden al Capitalei, un romantic desăvârșit. Un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face, cumva, icoana vieții lui. Este altceva, ceea ce trebuie în viața unei femei care și-a dorit, cum mi-am dorit eu, o familie minunată.

Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat vreodată. Într-adevăr, nu mi-este frică niciodată, când stăm într-un loc, că aș putea primi un telefon și ar putea femei de la masă să se uite către mine și să-mi spună: «Îl știu pe bărbată-tu». Jur, de multe ori stau, închid ochii și spun: «Nu vreau să mă trezesc din visul ăsta niciodată». Despre asta e vorba în viață. Suntem fericiți și eu, și copiii. Sper, la rândul meu, să-i ofer acestui om exact ceea ce-mi oferă el mie și trăim așa fericiți toată viața”, spunea impresara în urmă cu câteva săptămâni.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro