marți, mai 30, 2023

Andreea Tonciu, probleme cu fiica ei? „Eu nu mă înțeleg cu fata mea!”

MedicalAndreea Tonciu, probleme cu fiica ei? „Eu nu mă înțeleg cu fata mea!”

Andreea Tonciu de altădată a suferit o transformare radicală! După ce a devenit mamă, bruneta s-a transformat complet și și-a concentrat toată atenția asupra creșterii fiicei sale. Ea a ales să se distanțeze de lumina reflectoarelor atunci când vine vorba de subiecte mondene sau scandaluri, realizând că păstrarea liniștii în cadrul familiei este mai importantă decât notorietatea în showbiz. Cu toate că face tot ce poate pentru a fi o mamă bună, Andreea Tonciu se confruntă și ea cu momente în care nu știe cum să abordeze discuțiile cu fiica sa, Rebecca Ana-Maria, în vârstă de 6 ani.

În cadrul emisiunii „Consilier de vedetă”, fosta asistentă TV a vorbit despre problemele pe care le întâmpină ca mamă și a cerut ajutorul unui psiholog pentru a gestiona mai ușor anumite situații.

„Crede-mă că eu nu mă înțeleg cu fata mea, pentru că am răsfățat-o extrem de mult și am ajuns în situația în care eu mă învinovățesc pe mine și familia mea, că din cauza mea copilul este atât de răsfățat. Ajută-mă cu un sfat, că toată lumea mi-a sărit în cap.”, a spus Andreea Tonciu pe canalul de Youtube WOWnews.

Andreea Tonciu este alături de soțul ei și fiica lor, într-un celebru hotel din Dubai

Felicia Akkaya este psiholog acreditat și a oferit explicații și soluții pentru problema de care s-a lovit Andreea Tonciu în interacțiunea cu fetița ei care împlinește 7 ani pe 8 iunie 2023.

„Nu e de mirare și că ți-au sărit în cap, nici că încercăm să ne răsfățăm copiii. Până la urmă ne sunt dragi și ne dorim cumva să le fie bine, să le facem toate mofturile, să fie fericiți, să vedem acea sclipire din ochișorii lor, de aici până la momentul la care să li se pară că totul li se cuvine și că pot să ni se urce chiar și în cap, mai puțin.

7 ani e o vârstă minunată, frumoasă, în care copilul încă își dorește să interacționeze cu tine, dar este și vârsta când începem să înțelegem regulile. Inițial, trebuie să ai o discuție cu ea, să înțeleagă că este important să coopereze cu tine. Încet, încet să cauți câte un lucru pe care să îl lucrați împreună de comun acord. Tot ce înseamnă expunere media înseamnă responsabilitate. Faptul că îți pasă de copilul tău, de cum te înțelegi cu Rebeca este esențial. Tu trebuie doar să păstrezi comunicare cu ea. Încet, încet se va schimba dacă va simți că nu are loc. Trebuie să găsești un motiv pentru care să determini în timp o schimbare.”, a explicat Felicia Akkaya

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro