marți, mai 30, 2023

Astăzi, 17 mai, curățenie pe Șoseaua Ștefan cel Mare din Sectorul 2 al Capitalei

Din OrasAstăzi, 17 mai, curățenie pe Șoseaua Ștefan cel Mare din Sectorul 2 al Capitalei


Primăria Sectorului 2 a anunțat că astăzi, 17 mai, se va desfășura o operațiune de curățenie pe Șoseaua Ștefan cel Mare. În acest sens, șoferii sunt rugați să evite parcarea autoturismelor în zona respectivă. Curățenia va avea loc între orele 10:00 și 17:00, pe partea dreaptă a șoselei, de la Pasajul Bucur Obor către Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, conform anunțului făcut de Primăria Sectorului 2 pe pagina sa de Facebook.

Pentru această acțiune de igienizare, operatorul de salubritate va utiliza utilaje mecanizate. Din acest motiv, Primăria Sectorului 2 face apel către șoferii din sector să nu își parcheze mașinile pe carosabil în intervalul orar 10:00-17:00.

Pentru o curățenie eficientă, până la bordură avem nevoie ca arterele şi căile de acces pietonale de pe Şos Ştefan cel Mare să fie eliberate pentru a putea facilita intervenţia utilajelor de curăţare. Practic, trebuie parcate maşinile în altă parte, temporar, doar pentru câteva ore, cât durează operațiunea de curăţenie, a precizat PS2.

De asemenea, Poliția Locală Sector 2 a informat sau notificat proprietarii sau deținătorii legali ai autovehiculelor parcate în zona Șoselei Ștefan cel Mare, precum și reprezentanții Asociațiilor de Proprietari cu privire la această acțiune.

La data de 28 aprilie, Primăria Sectorului 2 a finalizat operațiunea de curățenie pe Șoseaua Pantelimon, în ambele sensuri de mers. Pentru igienizare, s-a utilizat un detergent special și apă, fiind folosite și utilaje speciale.

Ieri am făcut curăţenie generală pe Şos. Pantelimon. Operatorul de salubritate a intervenit cu utilaje speciale, mecanizate, pe ambele sensuri de pe Şos. Pantelimon până la rigolă, spălând cu detergent special şi jet puternic de apă, pentru a înlătura praful şi mizeria acumulate. S-a acţionat atât mecanizat, cât şi manual, a transmis PS2.

Autoritățile au adresat mulțumiri șoferilor din sector pentru cooperarea de care au dat dovadă, dar și reprezentanților Asociațiilor de Proprietari pentru avertismentele prealabile.

Unii șoferi au fost nevoiți să-și recupereze vehiculele ridicate de pe Șoseaua Pantelimon, deoarece îngreunau desfășurarea acțiunii de curățenie. Pentru a rezolva această situație, Primăria Sectorului 2 a apelat la intervenția platformelor Administrației Domeniului Public (ADP).

Mașinile au fost ridicate, spațiul public a fost curățat, iar ADP a așezat vehiculele la locul lor.

De asemenea, mai mulți șoferi au primit amenzi pentru parcare neregulamentară, a adăugat Primăria Sectorului 2.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro