sâmbătă, aprilie 20, 2024

Bucureștenii care nu au avut căldură și apă caldă, dar au plătit facturile, pot recupera banii de la Termoenergetica. Iată ce pași trebuie urmați

Din OrasBucureștenii care nu au avut căldură și apă caldă, dar au plătit facturile, pot recupera banii de la Termoenergetica. Iată ce pași trebuie urmați

Bucureștenii care au suferit fără apă caldă și căldură în perioada trecută pot recupera banii plătiți către Compania Municipală Termoenergetica București (fostă Radet).

ANPC a efectuat controale la CMTB la finalul anului 2022 și a sancționat furnizorul cu 10.000 de lei pentru că nu a livrat căldură și apă caldă conform standardelor, în ciuda tarifelor plătite de cetățeni.

Primăria Sectorului 5 anunță că persoanele afectate pot solicita restituirea sumelor încasate abuziv de CMTB.

Această posibilitate este valabilă pentru toți locuitorii din București. Pentru a recupera banii, cetățenii trebuie să facă o poză la contorul blocului arătând temperaturile apei calde și ale agentului termic și să trimită poza și o sesizare prin care solicită compensarea facturii la adresa de e-mail office@cmteb.ro.

CMTB va fi obligată să restituie sumele plătite deoarece a încălcat contractul încheiat cu Asociațiile de Proprietari prin nerespectarea articolelor 6, alineatul 7, litera b și 7, alineatul 3.

Vezi si alte articole...