miercuri, octombrie 4, 2023

Cei care au rămas în București în această minivacanță sunt așteptați la Festivalul Festin de Rusalii

Din OrasCei care au rămas în București în această minivacanță sunt așteptați la Festivalul Festin de Rusalii


În acest weekend prelungit, locuitorii Bucureștiului care au rămas în oraș sunt invitați să participe la Festivalul Festin de Rusalii. Evenimentul are loc la intrarea în Parcul Național și se desfășoară de joi, 1 iunie, până luni, 5 iunie.

Vara a sosit, iar cei care se află în București în acest weekend prelungit sunt așteptați să se bucure de Festivalul Festin de Rusalii de pe Bulevardul Basarabia. Evenimentul este amplasat la intrarea în Parcul Național și oferă o gamă variată de bucate delicioase din meniul de primăvară. Vizitatorii vor avea parte de preparate din bucătăria tradițională românească, produse culinare specifice sezonului precum căpșuni și cireșe proaspete, și multe altele.

Bucătarii de la The Bridge vor pregăti diverse mâncăruri pentru oaspeți, inclusiv tocănițe de primăvară, legume și carne, grătaruri, frigărui, mici, jamboane, cotlete, garnituri și salate variate. De asemenea, Ciobanul Nicolae, cunoscut pentru preparatele de la stână, va fi prezent la târg și va găti tocănițe la ceaun, pastramă pe grătar, friptură și alte specialități tradiționale din Maramureș.

Festivalul Festin de Rusalii este o oportunitate de a savura preparate delicioase și de a experimenta arome autentice într-un cadru plin de distracție și atmosferă festivă.

Pe lângă festinul de sărbătoare organizatorii vă vor întâmpina şi cu deserturi tradiţionale numai bune de devorat sau de luat acasă: plăcintele alese, cozonaci şi poale-n brâu, dulciuri şi dulceţuri, gogoşi, clătite, prăjituri de casă, turtă dulce, îngheţata, kurtos kalacs, miere, dulcețuri, siropuri și sucuri naturale, prăjituri, baclavale și alte bunătăți, au declarat organizatorii evenimentului.

Vezi si alte articole...