marți, iunie 6, 2023

Cine e noua iubită a lui Dinu Maxer? Au petrecut weekend-ul împreună la mare!

MedicalCine e noua iubită a lui Dinu Maxer? Au petrecut weekend-ul împreună la mare!

Dinu Maxer se bucură din nou de dragoste! În urmă cu câteva săptămâni, artistul s-a prezentat public alături de o nouă iubită, deși relația lor s-a încheiat între timp. Acum, Spynews.ro deține informații exclusive despre femeia care îi umple inima cântărețului, o persoană familiară cu lumina reflectoarelor. Cei doi au petrecut un weekend minunat la mare.

Divorțul dintre Dinu și Deea Maxer i-a luat pe toți prin surprindere!

Vestea divorțului dintre Dinu și Deea Maxer a luat pe toată lumea prin surprindere. După 18 ani de relație, cei doi au decis să divorțeze oficial. La scurt timp după anunțarea separării, Dinu Maxer s-a afișat alături de o brunetă atrăgătoare, dar relația lor s-a încheiat destul de rapid.

Nici Deea Maxer nu a suferit prea mult după divorțul de Dinu Maxer, cu care are doi copii, și a găsit rapid fericirea în brațele altui bărbat. Artista a recunoscut că iubește din nou, iar confirmarea zvonurilor a apărut la doar câteva zile după ce a fost văzută alături de un bărbat misterios.

Dinu Maxer și noua sa iubită au petrecut weekendul împreună la mare. Identitatea partenerei artistului
Dinu Maxer și noua sa parteneră au petrecut timpul liber împreună la malul mării. Se pare că artistul a uitat deja de femeia cu care s-a afișat imediat după divorț! Surse din anturajul artistului au declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro că Dinu și noua sa parteneră au petrecut împreună pe litoral.

Noua iubită a lui Dinu Maxer este o actriță talentată, care joacă în spectacole de teatru și este și MC și dansatoare. Ea a participat și la emisiunea iUmor de la Antena 1, unde a reușit să câștige simpatia telespectatorilor și a ajuns direct în finală. De două ori, Magdalena Chihaia i-a lăsat pe jurații Mihai Bendeac, Delia și Cheloo cu gura căscată.

Imaginile postate de cei doi iubiți i-au dat de gol

Dovada nu se bazează doar pe mărturiile apropiaților, care afirmă că Dinu și Magdalena Chihaia au petrecut timpul împreună la mare, ci și pe imaginile postate de ei. Chiar dacă nu și-au menționat unul pe celălalt în postări, cei doi îndră

gostiți au dezvăluit câteva detalii pe care reporterii Spynews.ro le-au observat. Mai exact, artistul a ieșit pe terasa camerei în care locuia și a filmat apusul, iar aceeași imagine a fost regăsită și în postările noii sale iubite.

Cei doi au fost văzuți împreună la un festival de dans, unde Magdalena l-ar fi invitat pe Dinu Maxer, conform surselor noastre. Dacă privim cu atenție imaginile publicate pe pagina oficială a festivalului, Dinu și noua sa parteneră apar dansând foarte aproape unul de celălalt, iar la un moment dat cei doi se retrag într-un colț și par să discute.

Dinu și Deea Maxer au încercat să-și salveze căsnicia chiar înainte de a anunța divorțul. Artistul a mărturisit că el și fosta sa soție au făcut două încercări de reconciliere. Cântărețul își reproșează că nu a fost suficient de romantic în relația cu Deea Maxer.

 

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro