sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cum arată acum şi cu ce se ocupă frumoasa Alexandra Dinu, prima soţie a lui Adrian Mutu?

MedicalCum arată acum şi cu ce se ocupă frumoasa Alexandra Dinu, prima soţie a lui Adrian Mutu?

Frumoasa Alexandra Dinu, care a jucat în Italia și a fost în juriu la Românii au Talent şi Adrian Mutu au fost căsătoriţi timp de doi ani, între 2001 şi 2003. Cei doi au împreună un băiat, Mario.

Cum arată şi cu ce se ocupă acum Alexandra Dinu

Alexandra Dinu postează foarte rar pe reţelele de socializare.

Atunci când o face însă, fanii rămân impresionaţi.

„Te-aş alege în locul oricărei fete cu care a fost Mutu”, a comentat cineva.

Ultimele poze postate de Alexandra Dinu pe Instagram au adunat mii de like-uri.

Adrian Mutu a dezvăluit de ce nu a mers mariajul cu Alexandra Dinu

Adrian Mutu a dezvăluit în cartea lui de ce nu a mers mariajul cu Alexandra Dinu.

„Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit.

A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat! Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, a scris Adrian Mutu în cartea lui, „Revenirea din Infern”.

Alexandra Dinu şi Adrian Mutu au acum o relaţie civilizată. Mario Mutu, care s-a născut în septembrie 2002, a locuit după divorţ cu mama lui, Alexandra.

Ce spunea Alexandra Dinu despre despărţirea de Adrian Mutu?

Alexandra Dinu a recunoscut că a suferit mult după despărţirea de Adrian Mutu.

„La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, mărturisea Alexandra Dinu într-un interviu pentru viva.ro.

„Am învățat că nimeni nu este perfect și că, atunci când iubim, trebuie să avem toleranță și înțelegere pentru cel de lângă noi. Când ajungi să îi iubești și defectele, atunci e vorba despre dragoste. Am învățat că iubirea înseamnă, în primul rând, admirație și respect pentru celălalt și, cel mai important, iubirea nu este posesie”, mai adăuga ea.

Vezi si alte articole...