sâmbătă, iunie 15, 2024

Femeia după care a plâns Smiley. Ce a aflat Gina Pistol înainte de nuntă

MedicalFemeia după care a plâns Smiley. Ce a aflat Gina Pistol înainte de nuntă

Laura Cosoi și Smiley nu mai sunt împreună de peste zece ani. Amândoi au găsit fericirea alături de partenerii lor actuali, iar la vremea respectivă cele două vedete formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Totul s-a destrămat însă între ei, iar bunica actriței a dezvăluit care a fost motivul neașteptat al despărțirii.

În anul 2012, Smiley și Laura Cosoi au mers pe căi separate, punând capăt unei frumoase povești de iubire care a durat aproximativ cinci ani. Mai târziu, una dintre bunicile actriței a dezvăluit detalii necunoscute despre despărțirea celor doi.

Laura Cosoi voia să se căsătorească, iar Smiley nu

În toamna anului 2021, bunica actriței a dezvăluit că Laura Cosoi s-ar fi simțit deranjată atunci când Smiley a recunoscut că nu este pregătit să se căsătorească. La acea vreme, cântărețul nu își dorea să facă pasul către căsătorie, deoarece era foarte atașat de viața de burlăcie și se concentra intens asupra carierei sale. Această diferență de viziune ar fi condus la ruptura dintre el și actriță.

După spusele femeii, Smiley ar fi vrut ulterior să se împace cu Laura, dar nu a avut succes, căci ea a ales să înceapă o relație cu actualul soț.

„L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasă, am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine.

Smiley

Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: «Rămânem prieteni, atât, gata». A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari.

Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: «După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: «Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!». Mamă, a plâns Smiley după Laura! Atunci a intervenit Cosmin și s-a căsătorit cu ea. Care era deja fanul ei”, a declarat bunica Laurei Cosoi.

Laura Cosoi și Smiley sunt fericiți alături de actualii lor parteneri
Deși povestea de dragoste dintre Laura Cosoi și Smiley nu a avut un final fericit, actrița este acum împlinită alături de Cosmin Curticăpean, cu care s-a căsătorit în 2015. Cei doi au împreună trei fetițe, pe Rita, Vera și Lara.

La rândul lui, Smiley se bucură acum de o poveste de dragoste minunată alături de Gina Pistol, cu care are o fiică numită Josephine. Cei doi își vor uni destinele într-o ceremonie de nuntă care va avea loc sâmbătă, pe 27 mai. Evenimentul va fi sărbătorit la Palat Snagov, iar mireasa a dezvăluit că va purta două rochii în ziua cea mare, potrivit click.ro.

Vezi si alte articole...