joi, martie 23, 2023

Vreme instabilă în București, conform ANM

Deși în acest weekend bucureștenii se pot...

FOTO. Cum arată acum KFC Slatina. Restaurantul face angajări

EconomieFOTO. Cum arată acum KFC Slatina. Restaurantul face angajări

Restaurantul KFC din Slatina este aproape gata, iar compania deja a demarat campania de recrutare a viitorilor angajaţi.

KFC caută casieri şi lucrători în bucătărie pentru restaurantul de tip Drive-Thru care va fi deschis în Slatina, în apropierea Parcului Tineretului.

KFC Slatina se construieşte pe un teren în suprafață de 2.958 mp, concesionat pentru 49 de ani de la Primăria Slatina și va avea acces atât din Strada Eroilor cât și din Strada Tunari. Va fi situat în strada Tunari, nr. 1D, pe un spațiu din fosta unitate militară a orașului, acesta va funcționa vis a vis restaurantul Mc Donald’s. Lucrările sunt avansate, iar în curând restaurantul va fi inaugurat.

Pe un site de recrutare a fost deja postat anunţul cu privire la angajarea personalului. Cei interesaţi pot aplica AICI.

Salarii de la 2.900 lei

Fişa postului angajaţilor KFC include pregătirea produselor din pui, servirea corespunzătoare, inventare periodice, dar şi curăţenia utilajelor şi a locaţiei.

„Venit NET #PEBUNE de la 2900 lei* (*Venitul net lunar include salariul net, tichetele de masa si bonusul de performanta, din a treia luna de colaborare, conform criteriilor de acordare); Program de lucru variat si flexibil, in ture: 12h, 8h, 6h, 4h, weekend; Acces facil in locatie astfel incat sa ai mai mult timp pentru tine; Majorari salariale in raport cu timpul petrecut in companie: 1 an, 2 ani; Decont transport la tura de inchidere a restaurantului; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Numar zile concediu de odihna: 21; Bonus vechime 1 an in companie – 50% din salariu net; Program intern de recomandari viitori angajati, cu recompensa financiara; Prime cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun; Program clar de instruire si dezvoltare personala si profesionala; Siguranta unui loc de munca stabil si corect, pe termen lung”, este mesajul companiei, postat pe site-ul de recrutare ejobs.ro.

 

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro