duminică, mai 26, 2024

Frații Andrew și Tristan Tate au fost reţinuţi. Sunt acuzați de trafic de persoane și viol

Din OrasFrații Andrew și Tristan Tate au fost reţinuţi. Sunt acuzați de trafic de persoane și viol

Cei doi frați britanici, Andrew și Tristan Tate, vizați joi de percheziții DIICOT, sub acuzația că au sechestrat două fete, au fost reținuți pentru 24 de ore, informează Antena 3. Pe numele celor doi a fost deschis un dosar penal în care sunt cercetați pentru trafic de persoane și viol.

Tristan și Andrew Tate au fost duși joi la audieri, la sediul DIICOT, suspectați de constituire de grup infracțional organizat care folosea fete pentru clipuri destinate adulților, potrivit informațiilor Libertatea.

Conform Antena 3, autoritățile au efectuat percheziții și la o fostă polițistă, suspectată de implicare în dosarul de trafic de persoane. Femeia a fost audiată alături de frații Tate.

Fotografii: Octav Ganea/Inquam Photos

În luna aprilie, două tinere, dintre care una cu cetățenie americană, au fost găsite într-o vilă din Voluntari de polițiști și procurori. Femeile au susținut că erau ținute cu forța de cei doi frați britanici. Pe 11 aprilie, Tristan și Andrew Tate au fost audiați timp de cinci ore la DIICOT, apoi au fost eliberați, dar cercetările au continuat.

Tristan și Andrew Tate sunt cetățeni britanici, practicanți de kickboxing, care s-au mutat de câțiva ani în România. Milionarul Tristan Tate este cunoscut drept fost campion la kickboxing și un fost iubit al Biancăi Drăgușanu.

Vezi si alte articole...