sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Inspectorii vamali din Constanța au reținut bunuri contrafăcute

ActualitateInspectorii vamali din Constanța au reținut bunuri contrafăcute

Inspectorii vamali din cadrul B.V.F. Constanța Sud – Direcția Regională Vamală București au descoperit în timpul controlului fizic asupra mărfurilor din containerul care a venit din China și care aparține unei companii comerciale din Polonia, 2.670 de căști și huse pentru telefon de marca “IPHONE/APPLE”, 815 de jocuri de construcție și diverse jucării de marca “LEGO” și “AVENGERS”, 1.600 de curele pentru ceas de marca “HUBLOT GENEVE” și 2.760 de ochelari de soare de marca “BOSS”, “FERRARI”, “PRADA”, “PORSCHE DESING” și “TOMMY HILFIGER”, bunuri care pot afecta dreptul de proprietate intelectuală pentru mărcile menționate.

Valoarea acestor bunuri, dacă ar fi fost vândute pe piață la prețul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 385.450 de euro (1.890.000 de lei).

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este scutită de anumite prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se menține un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din acest articol sunt de interes public și au fost obținute din surse publice deschise.

Vezi si alte articole...