marți, iunie 18, 2024

Liviu Vârciu, detalii picante despre căsătoria cu Adelina Pestrițu: „O să casc ochii mai bine la următoarea femeie din viaţa mea!”

MedicalLiviu Vârciu, detalii picante despre căsătoria cu Adelina Pestrițu: „O să casc ochii mai bine la următoarea femeie din viaţa mea!”

După divorțul de Adelina Pestrițu, Liviu Vârciu își revine și este în căutarea sufletului pereche. Într-un interviu acordat site-ului Cascar.ro, el a vorbit despre starea sa de spirit actuală după separare, a recunoscut greșelile pe care le-a făcut în relație și a discutat și despre fiica sa.

Liviu Vârciu a iubit-o mult pe Adelina Pestrițu!

„Sunt foarte bine. Mă bucur ca s-a terminat acum şi nu peste 10 ani, poate mă refăceam mult mai greu. Am iubit-o foarte mult pe Adelina. Nu e uşor, dar mi-a luminat Dumnezeu mintea şi acum sunt bine, chiar foarte bine. Ceea ce nu te omoară te întăreşte şi pe mine m-a întărit foarte mult treaba asta. La mine a scârţâit căsătoria pentru că am iubit-o foarte mult, am trecut cu vederea foarte multe. Dacă eram mai inteligent poate îmi dădeam seama mai devreme. Dar nu-mi pare rău, aşa a fost soarta mea. Mă bucur că acum mi-e bine şi pot trăi şi fără ea. M-a dezamăgit foarte mult caracterul ei”, a declarat Liviu Vârciu.

Cu privire la planurile sale de viitor, Liviu are intenția să își refacă viața, dar este hotărât să fie mai precaut. „O să casc ochii mai bine la următoarea femeie din viaţa mea. Vreau să mă recăsătoresc.”

Vezi si alte articole...