marți, iunie 18, 2024

Lucrările din zona Humulești-Sălaș, aproape finalizate, anunță city managerul din Sectorul 5, Rareș Hopincă

Din OrasLucrările din zona Humulești-Sălaș, aproape finalizate, anunță city managerul din Sectorul 5, Rareș Hopincă


Rareș Hopincă a anunțat că progresul lucrărilor din zona Humulești – Sălaj din Sectorul 5 al Capitalei este bun și că se apropie de finalizare în curând. Potrivit declarației city manager-ului, se estimează că aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul lunii mai.

În cadrul acestor lucrări s-a făcut și o extindere a numărului de:

  • Spații verzi,
  • Locuri de parcare.

Am schimbat mult zona. Arată mult mai bine. Era plin de magazii, cauciucuri și moloz. Încep să arate civilizat, iar străzile pline de mașini încep să fie mai aranjate.
Pietonii au rutele lor, nu mai trebuie să meargă pe stradă, între mașinile parcate și cele în viteză, a declarat Rareș Hopincă.

Administrația publică continuă să delimiteze locuri de parcare în zona Humulești – Sălaj, acolo unde lucrările de asfaltare au fost finalizate. Pe lângă eforturile depuse pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Sectorul 5, se efectuează și lucrări destinate prietenilor noștri necuvântători. Primăria Sectorului 5 are în plan amenajarea unui spațiu special dedicat animalelor de companie.

Chiar și animalele de companie vor avea o surpriză: săptămâna viitoare va răsări un loc amenajat special pentru micii noștri prieteni, în mijlocul cartierului, declară Rareș Hopincă.

În plus, în săptămânile următoare, Primăria Sectorului 5 va continua să planteze arbori în zona respectivă.

Teii deja plantați o duc bine, au înverzit. Alții își fac loc printre pomii bătrâni și în câțiva ani vor umple cartierul cu miros de flori de tei.

Apoi, în toamnă, vor fi reluate plantările, în funcție de condițiile meteo favorabile. City managerul transmite locuitorilor Bucureștiului că, în aproximativ două săptămâni, zona se va transforma în mod surprinzător.

Vezi si alte articole...