sâmbătă, aprilie 1, 2023

Luni dimineață, 6 martie 2023, a avut loc un grav accident de circulație în Capitală

Din OrasLuni dimineață, 6 martie 2023, a avut loc un grav accident de circulație în Capitală

În dimineața zilei de luni, 6 martie 2023, a avut loc un accident grav în București. O ambulanță a fost răsturnată în intersecția Viilor cu Fabrica de Chibrituri, iar traficul spre Constantin Istrati a fost blocat în urma evenimentului. Potrivit unui membru al comunității Info Trafic Bucuresti și Ilfov care a transmis informații pe grupul de Facebook, la fața locului au intervenit polițiști și pompieri.

 
Potrivit primelor informații, o ambulanță privată Med în care era un pacient, care avea semnalele acustice și luminoase pornite, a intrat în coliziune cu un autovehicul, în jurul orei 7.30, iar în urma impactului au rezultat două persoane rănite ușor, conform Libertatea.ro

Un pacient se afla în ambulanța care s-a răsturnat. Ulterior, a fost transferat într-o altă ambulanță și dus la Spitalul Universitar. Cealaltă victimă implicată în coliziunea cu mașina a fost transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni. Ambele teste etilotest ale șoferilor au ieșit negative.

Duminică seară a avut loc un incident similar în București. O ambulanță în misiune, cu toate semnalele luminoase și sonore activate, a fost lovită de o mașină care nu i-a acordat prioritate, la intersecția Bulevardului Ion Mihalache cu Strada Turda. Impactul a fost violent, iar ambulanța SMURD s-a răsturnat. Un paramedic a fost rănit și transportat la spital.

Traficul rutier a fost blocat pentru mai bine de o oră, până când ambulanța a fost ridicată și cercetările au fost finalizate. În urmă cu două săptămâni, o altă ambulanță a fost implicată într-un accident similar, la intersecția dintre Dimitrie Cantemir și Mărășești. Mașina nu i-a acordat prioritate și a lovit ambulanța care se afla în misiune. Șoferul a declarat că nu a văzut ambulanța în timp util.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro