sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Luni dimineață, 6 martie 2023, a avut loc un grav accident de circulație în Capitală

Din OrasLuni dimineață, 6 martie 2023, a avut loc un grav accident de circulație în Capitală

În dimineața zilei de luni, 6 martie 2023, a avut loc un accident grav în București. O ambulanță a fost răsturnată în intersecția Viilor cu Fabrica de Chibrituri, iar traficul spre Constantin Istrati a fost blocat în urma evenimentului. Potrivit unui membru al comunității Info Trafic Bucuresti și Ilfov care a transmis informații pe grupul de Facebook, la fața locului au intervenit polițiști și pompieri.

 
Potrivit primelor informații, o ambulanță privată Med în care era un pacient, care avea semnalele acustice și luminoase pornite, a intrat în coliziune cu un autovehicul, în jurul orei 7.30, iar în urma impactului au rezultat două persoane rănite ușor, conform Libertatea.ro

Un pacient se afla în ambulanța care s-a răsturnat. Ulterior, a fost transferat într-o altă ambulanță și dus la Spitalul Universitar. Cealaltă victimă implicată în coliziunea cu mașina a fost transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni. Ambele teste etilotest ale șoferilor au ieșit negative.

Duminică seară a avut loc un incident similar în București. O ambulanță în misiune, cu toate semnalele luminoase și sonore activate, a fost lovită de o mașină care nu i-a acordat prioritate, la intersecția Bulevardului Ion Mihalache cu Strada Turda. Impactul a fost violent, iar ambulanța SMURD s-a răsturnat. Un paramedic a fost rănit și transportat la spital.

Traficul rutier a fost blocat pentru mai bine de o oră, până când ambulanța a fost ridicată și cercetările au fost finalizate. În urmă cu două săptămâni, o altă ambulanță a fost implicată într-un accident similar, la intersecția dintre Dimitrie Cantemir și Mărășești. Mașina nu i-a acordat prioritate și a lovit ambulanța care se afla în misiune. Șoferul a declarat că nu a văzut ambulanța în timp util.

Vezi si alte articole...