marți, mai 30, 2023

O fetiță de 10 ani și-a denunțat tatăl la poliție, după ce a fost abuzată de acesta timp de doi ani

Din OrasO fetiță de 10 ani și-a denunțat tatăl la poliție, după ce a fost abuzată de acesta timp de doi ani


Un caz șocant a avut loc în București. O fetiță în vârstă de 10 ani a fost supusă abuzurilor timp de doi ani de către tatăl ei. Bărbatul a violat-o și a agresat-o fizic pe micuță.

După un apel la numărul de urgență 112 în legătură cu un conflict domestic, fetița de 10 ani a avut curajul să-i povestească unei polițiste prin ce a trecut în ultimii doi ani. Ea a declarat că are un „secret”. Ca urmare, fetița a fost luată din familie și adusă într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, conform Antena 3 CNN.

Ulterior, copila a fost audiată de către un procuror în prezența unui psiholog. Pe baza mărturiei sale, tatăl fetei a fost arestat preventiv pentru infracțiunile săvârșite împotriva minorei. El a comis acte de violență în familie și viol, toate în mod repetat.

La sfârșitul săptămânii trecute, bărbatul a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare, însă sentința nu este definitivă. De asemenea, judecătorii au hotărât că, după executarea pedepsei, bărbatul nu va avea dreptul de a-și exercita autoritatea părintească timp de 5 ani. În plus, timp de 5 ani după executarea pedepsei, bărbatul nu va avea dreptul să intre în contact cu fiica sa, pe care a supus-o la chinuri de neimaginat în ultimii doi ani.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro