joi, mai 23, 2024

Primăria Sectorului 6 caută voluntari pentru competiția sportivă Camp RUN 6 ce va avea loc în Parcul Drumul Taberei

Din OrasPrimăria Sectorului 6 caută voluntari pentru competiția sportivă Camp RUN 6 ce va avea loc în Parcul Drumul Taberei


În următorul weekend, va avea loc competiția sportivă Camp RUN 6 în Parcul Drumul Taberei, iar Primăria Sectorului 6 este în căutarea voluntarilor. De asemenea, programul evenimentului, care se află la a doua ediție, a fost anunțat.

Mai e puțin până la cea mai frumoasă competiție sportivă din #Sectorul6, Camp RUN 6, și avem nevoie de ajutorul tău, a anunțat Primăria Sectorului 6 pe pagina de Facebook.

Primăria Sectorului 6 (PS6) este în căutarea voluntarilor pasionați de alergare, dornici de socializare și muncă în echipă, pentru a contribui la buna desfășurare a evenimentului Camp RUN 6. Voluntarii sunt așteptați în Parcul Drumul Taberei pe 26 și 27 mai.

Rolul voluntarilor va fi de a ajuta în diverse activități, inclusiv:

  1. Împărțirea kiturilor de concurs: Voluntarii vor asigura distribuirea gratuită a kiturilor de concurs, cu o zi înainte de începerea competiției.
  2. Ghidarea participanților: Aceștia vor oferi instrucțiuni și îndrumări participanților, asigurându-se că aceștia se îndreaptă corect pe traseu și respectă regulile evenimentului.
  3. Punctele de hidratare: Voluntarii vor asista la punctele de hidratare, asigurându-se că participanții au acces la lichide și îi sprijină în timpul competiției.
  4. Înmânarea premiilor: Voluntarii vor fi implicați în procesul de înmânare a premiilor câștigătorilor competiției.

În semn de recunoștință, voluntarilor li se va asigura o masă și vor primi un tricou ca amintire a participării lor la eveniment.

În plus, vom lua masa împreună şi vei primi un tricou drept amintire că ai făcut parte din echipa Camp RUN 6.


Pentru a participa la Camp RUN 6, cei interesați trebuie să se înscrie AICI, iar reprezentanții Primăriei Sectorului 6 îi vor contacta pentru a le oferi toate detaliile necesare.

Iată programul pentru a doua ediție a crosului Camp RUN 6, care se va desfășura în Parcul Drumul Taberei pe data de 27 mai:

08:20 – Încălzire cros 700 FIT 09:00 – Start Cros adulți și adolescenți peste 16 ani 10:30 – Închidere traseu 10:45 – Premiere adulți și adolescenți peste 16 ani 11:30 – Cursă copii 4-7 ani 12:00 – Cursă copii 7-12 ani 12:30 – Cursă copii 12-16 ani 13:00 – Premiere copii

După încheierea festivității de premiere, bucureștenii sunt invitați să participe la ateliere de judo, gimnastică, karate sau rugby, precum și la un Treasure Hunt destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

Primăria Sectorului 6 a anunțat că va furniza programul complet în curând.

Alergătorii vor participa la patru probe, pregătite pentru toate categoriile de vârstă:

  1. Alergare 6 x 1.44 kilometri pentru adulți și adolescenți peste 16 ani, pe un traseu marcat pe alei.
  2. Alergare 3 x 350 metri pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani.
  3. Alergare 2 x 350 metri pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani.
  4. Alergare 350 metri pentru preșcolari cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani.

Vezi si alte articole...