joi, iulie 18, 2024

Publyo ™ schimbă regulile jocului în domeniul marketingului pentru agențiile online

Comunicate de PresaPublyo ™ schimbă regulile jocului în domeniul marketingului pentru agențiile online

Dacă deții o agenție online și încă nu ai început să automatizezi o parte din procesele operaționale pe care le desfășori în cadrul ei, riști să rămâi în urmă în viitorul apropiat. Anul trecut s-a lansat Publyo ™ CRM, primul CRM din România, special creat pentru agențiile de marketing care vor să atingă mai ușor nivelul următor de performanță.

Publyo ™ rezolvă multe din problemele cu care se confruntă agențiile digitale la început de drum, dar și cele cu experiență. De exemplu, ai privit vreodată ca o piedică tarifele publicațiilor pe care le poți achiziționa prin diferiți terți din cauză că nu găsești doi furnizori de servicii care să-ți ofere aceleași tarife? Sau ai observat vreodată că eforturile tale de a crește autoritatea unui website se duc pe apa sâmbetei din cauză că advertorialele pe care le-ai publicat au dispărut și nu ți-ai mai permis să ceri publicației respective să le reposteze? Ori te-ai simțit vreodată copleșit de volumul de muncă atunci când a avut de creat o campanie digitală?

Cu Publyo ™ este mai simplu pentru că în marketplace-ul său găsești mereu publicații online de top la cele mai avantajoase prețuri, articolelele pe care le postezi pe internet sunt în permanență monitorizate și de asemenea crearea unei campanii digitale de la A la Z îți ia doar câteva minute.

Cum funcționează Publyo ™?

Trebuie să alegi mai întâi un abonament care se potrivește nevoilor tale ca să folosești Publyo ™. Pe pagina oficială a sistemului găsești mai multe abonamente cu diferite beneficii, la doar câteva sute de euro pe lună.

De exemplu, abonamentul standard pentru agenții, cel mai avantajos abonament după raportul calitate / preț din portofoliul Publyo ™, îți oferă un anumit număr de articole GRATUITE pe care le poți opta pe internet, pe website-uri din familia Publyo ™ din cele mai diverse nișe, dar și acces la marketplace-ul de care am amintit mai devreme și care te va scuti odată pentru totdeauna de efortul de a alerga după cele mai bune oferte de publicitate.

Vezi si alte articole...