duminică, iulie 14, 2024

Robert Negoiță a mers la Hala Laminor și le-a prezentat bucureștenilor, prin intermediul unui video, plantele exotice de acolo

Din OrasRobert Negoiță a mers la Hala Laminor și le-a prezentat bucureștenilor, prin intermediul unui video, plantele exotice de acolo


Robert Negoiță s-a dus la Hala Laminor și a prezentat bucureștenilor câteva plante exotice și tropicale prin intermediul unui clip video.

Ia uitați cât de frumos arată această plantă, ce ne place când plecăm în țări calde și vedem așa ceva.


Primarul Sectorului 3 așteaptă amplasarea acestor plante în interiorul Halei Laminor, unde se va amenaja o grădină botanică. În plus, edilul a prezentat un „copac special” care a fost crescut într-o poziție orizontală. Odată amplasat în interior, oamenii vor avea posibilitatea să se așeze pe el, ca pe o băncuță.

Iată ce a declarat:

Bună ziua! Avem plante frumoase, plante exotice, plante tropicale. Ia uitați cât de frumos arată această plantă, ce ne place când plecăm în țări calde și vedem așa ceva. Și îmi place atât de mult…ia uitați ce flori frumoase au făcut, a înflorit și arată superb. Și aici la fel…ia uitați ce flori frumoase, asta acum se deschide (floarea). O frumusețe! Aceste plante abia aștept să le avem în interior, în hală…unde va să fie o grădină botanică.
Acesta este un copac special. Ei bine, el așa a fost crescut el…repet, este un copac special. Cei care produc astfel de plante s-au tot gândit să facă și chestiuni așa mai…deosebite. Aceasta este o plantă deosebită, în sensul în care…ei l-au crescut, așa l-au crescut ei, culcat, astfel încât să dea din el, să pară natural. Imaginați-vă că o să fie aici în interior și poți să stai pe el. E un copac, o plantă vie și așa stă el acolo la rădăcină…e alimentat. M-a surprins foarte tare această idee care imită natura. Se întâmplă, ca de la vânt, că de aici s-au inspirat…de la vânt se întâmplă să cadă câte-un copac de genul ăsta…dar este atât de rezistent, încât…iată…începe să dea din el și chiar culcat fiind, pleacă mai departe.
Evident că unii oameni, nu doar că nu se pricep, dar sunt cu rea credință, rău intenționați, interpretează chestia asta că vezi doamne, le-a căzut copacul. Nu! Așa i-am cumpărat. Acești copaci sunt cumpărați de noi fix așa, că ni s-au părut că sunt foarte drăguți, speciali, deosebiți.
Și…da, abia aștept să avem în interior grădina botanica. Avem mari surprize pentru că…weekendul ăsta am fost plecat și am găsit multe plante. Vă pregătim pentru perioada următoare plante deosebite, exotice și d-abia aștept să vă prezentăm niște surprize foarte interesante și foarte frumoase. Țineți aproape! a concluzionat Robert Negoiță pe Facebook.

Clipul video poate fi urmărit AICI.

Vezi si alte articole...