joi, mai 23, 2024

Scara unui bloc din Colentina a fost decorată cu piese de mobilier din mozaic

Din OrasScara unui bloc din Colentina a fost decorată cu piese de mobilier din mozaic

Pe rețeaua de socializare Facebook, în grupul „Ești din Sectorul 2”, un utilizator a publicat câteva fotografii cu scara unui bloc din cartierul Colentina. În aceste imagini se poate vedea cum au fost utilizate piese de mobilier din mozaic, cum ar fi o măsuță octagonală și câteva ghivece de flori cu modele colorate, pentru a decora scara blocului. Postarea a stârnit un interes ridicat, cu sute de reacții și zeci de comentarii din partea utilizatorilor rețelei sociale.

Scara unui bloc „comunist” din Colentina”. 😍

Opiniile cu privire la acest design au fost împărțite, atrăgând astfel zeci de comentarii din partea utilizatorilor. Unii au apreciat creativitatea și originalitatea, în timp ce alții au criticat decizia de a decora scara de bloc în acest fel. Câteva persoane au menționat faptul că și în scările blocurilor din zona lor se găsesc piese de mobilier din mozaic. Oamenii chiar au glumit spunând că această scară ar putea fi transformată într-un muzeu.

Mileu pe tentativa aia de masă + un televizor cu tub + peștele verde și era perfect, L. S.
Și-a făcut parterul sufragerie, O. N.
Lipsește de pe perete o carpeta cu răpirea din Serai 🤪, D. N.
Măsuța o avem și noi la blocul nostru, S. C.
 

Au fost mai multe persoane care au exprimat îngrijorare cu privire la poziționarea mesei, care se află chiar în fața scării.

Cred că masa este poziționată greșit în dreptul scărilor, culoarul de ieșire ar trebui să fie liber. Au curat, au verde 😊, V. V.
(Ordin 163/28.02.2007, art.110, lit. 2)! ISU dacă vă vizitează locația va da amenzi acestor tovarăși!, D. C.
 

Un utilizator al rețelei de socializare a oferit și o explicație pentru alegerea acestui design:

Întreb și eu. Dar cine a suportat cheltuielile pe gresie, mozaic, montare?, G. E.
Este proiectul original al blocului. Dacă mergeți în zonă, veți observa că mozaicul este o temă recurentă în diferite decorații, A.
 

Vezi si alte articole...