marți, iunie 6, 2023

Senzuala Andreea Tonciu, apariție incendiară în costum de baie pe plajele din Dubai!

MedicalSenzuala Andreea Tonciu, apariție incendiară în costum de baie pe plajele din Dubai!

Andreea Tonciu a captat atenția pe rețelele sociale după ce s-a fotografiat într-un costum de baie în timpul vacanței sale din Dubai. Fosta asistentă TV a impresionat cu apariția ei senzuală pe plajă, iar talia sa subțire a fost evidențiată în mod remarcabil. Internauții nu au ezitat să îi adreseze numeroase complimente.

Senzuala Andreea Tonciu!

La vârsta de 37 de ani, Andreea Tonciu se bucură de o siluetă suplă, ceea ce îi permite să abordeze orice ținută își dorește. Fosta concurentă de la Survivor România 2022 se află într-o vacanță în Dubai, însoțită de soțul ei și fiica lor. Destinația din Emiratele Arabe Unite a devenit o opțiune preferată pentru ea, iar pe parcursul șederii sale, Andreea Tonciu a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale.

Recent, vedeta s-a pozat într-un costum de baie alb, într-o piesă întregă, care a accentuat generoasele ei forme ale bustului. Pentru a completa ținuta, Andreea a adăugat o pălărie și o pereche de ochelari de soare. Aceasta nu este prima dată când Andreea Tonciu își etalează silueta în costum de baie, demonstrând o atenție deosebită față de aspectul său fizic.

“Ești minunată!”, “Ești tare frumoasă! Pe zi ce trece te faci tot mai frumoasă”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la postare.

În aprilie, după sărbătorirea Paștelui, Andreea Tonciu a mai avut parte de o vacanță luxoasă împreună cu familia sa. Destinația aleasă a fost o locație de lux de la Marea Roșie din Egipt. Vedeta s-a pozat de mai multe ori în costum de baie în acea perioadă, evident dorind să împărtășească momentele sale de relaxare cu fanii săi. Silueta subțire a fost evidentă în fiecare fotografie, demonstrând eforturile ei în a arăta bine.

Resortul de lux în care a stat preafrumoasa Andreea Tonciu!

Resortul de lux în care Andreea Tonciu și familia sa s-au cazat se află în localitatea Safaga din Egipt, aproape de Sharm El Sheikh. Tarifele pentru o singură noapte de cazare în acea locație se situează în jurul valorii de 1.200 de lei, iar prețurile pot ajunge chiar și la 2.000 de lei. Odată cu sezonul estival, este de așteptat ca tarifele să crească considerabil, deoarece stațiunile din întreaga lume sunt așteptate să fie pline de turiști entuziaști.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro