miercuri, aprilie 17, 2024

Sonia Trifan: „Doar iubitul şi ginecologul meu ştiu ce am sub fustă!”

MedicalSonia Trifan: „Doar iubitul şi ginecologul meu ştiu ce am sub fustă!”

Daca majoritatea fetelor se grabesc la pozat in fundul gol prin reviste pe gratis, precum fetele mari la maritat, iata ca mai exista si exceptii care stiu ca goliciunea nu e marfa si nici vreun lucru de laudat.

Sonia Trifan, de lăudat!

Vreo 90% din domnitele showbiz-ului romanesc si-au aratat “vrabiutele” prin reviste pentru barbati crezand ca asta le va aduce succesul, insa exista si exceptii, iar una dintre cele care fac parte din procentul de 10% este si Sonia Trifan. Intrebata daca ar poza goala pentru 100.000 de euro, aceasta a dat un raspuns foarte sigura: “Doar iubitul si ginecologul meu stiu ce am sub fusta”.

Bravo! E un raspuns pe care l-am mai intalnit si la Jeniffer Lopez pe cand forma un cuplu cu Puff Daddy, raspuns pe care l-a dat la o intrebare similara. E clar ca frumoasa Sonia Trifan isi respecta iubitul si mai ales… religia ortodoxa, ca vorba aceea, si Eva lui Adam se acoperea cu o frunza. Din acest punct de vedere, domnul Lucian se poate considera un om norocos, caci din toata pleiada de distinse domnisoare care si-au aratat duda pe unde au putut de dragul publicitatii, Sonia e “fata mare” la capitolul acesta.

Vezi si alte articole...