luni, mai 20, 2024

Acord strategic de colaborare între Romarm și un producător american de drone militare și civile

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin intermediul...

Europa, sub tot mai multe amenințări. Ce conflicte vor lovi „Bătrânul Continent”

Afirmația retorică a președintelui francez Emmanuel Macron,...

Soția lui George Simion a născut. Liderul AUR are un băiețel: „M-ai făcut bogat”

MedicalSoția lui George Simion a născut. Liderul AUR are un băiețel: „M-ai făcut bogat”

Suntem binecuvântați și plini de recunoștință pentru acest dar minunat. Astăzi, familia noastră s-a mărit, iar bucuria pe care o simțim este greu de exprimat în cuvinte. Vă mulțumim tuturor pentru gândurile bune și pentru susținerea acordată în aceste momente atât de speciale pentru noi.”

Anunțul vine într-un moment semnificativ pentru liderul AUR, imediat după ce a sărbătorit onomastica de Sfântul Gheorghe, un simbol al curajului și protecției, trăsături pe care George Simion probabil speră să le transmită și noului membru al familiei. Acesta a continuat să sublinieze importanța acestui eveniment nu doar în plan personal, ci și spiritual, menționând că “acest copil vine ca o încununare a iubirii și a unității noastre.”

Noul tată a promis să fie un exemplu de integritate și devotament pentru fiul său, exprimându-și speranța că micuțul va crește să devină un om de onoare care să contribuie la binele comunității. În același timp, George Simion a solicitat discreție și respect pentru viața privată a familiei în aceste momente prețioase.

Felicitările și urările de bine au început să curgă din partea susținătorilor și colegilor, mulți subliniind că nașterea băiețelului aduce nu doar fericire în viața personală a lui George Simion, ci reprezintă și un nou început în cariera sa politică, simbolizând noua generație și speranța de mâine.

Acest eveniment important marchează un nou capitol în viața liderului AUR și a soției sale, Ilinca, consolidând imaginea de familie și de angajament personal pe care Simion a încercat să o cultive în spațiul public. Cu siguranță, experiența paternității va aduce noi perspective și poate chiar o nouă abordare în politica sa.

Astfel, nașterea fiului lui George Simion nu este doar o veste fericită pentru familia sa, ci poate influența și traiectoria sa profesională, adăugând o nouă dimensiune la profilul său public. Oricum ar fi, privirile sunt acum îndreptate către viitor, cu interes și curiozitate pentru modul în care acest nou rol de tată va influența deciziile și inițiativele lui George Simion în peisajul politic românesc.

Soția lui George Simion, Ilinca, a născut un băiețel. Primul mesaj al liderului Alianței pentru Unirea Românilor: „Un efort ireal”.
„Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat! Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea!”, a scris liderul AUR pe pagina de Facebook.

Așa cum era de așteptat, foarte mulți internauți l-au felicitat pe deputat, fiind publicate mii de comentarii la postarea acestuia. Inclusiv oameni politici din Alianța pentru Unirea Românilor au ținut să lase urări pentru proaspeții părinți.

„Felicitări, dragilor! Să vă trăiască și să vă bucurați de el și el de voi! Mare dar de la Dumnezeu! Slavă Lui!”, a transmis senatorul Claudiu Târziu. „Bine ați venit în lumea părinților! Să vă trăiască sănătos! Felicitări!”, este mesajul candidatului AUR la Primăria Capitalei, Mihai Enache.

Vezi si alte articole...