News

Nicuşor Dan – validat definitiv în funcţia de primar general al Capitalei

Instanța a respins ca fiind tardive cele 52 de apeluri depuse de reprezentanți PSD prin care era contestată validarea mandatului lui Nicușor Dan: “Admite excepţia tardivităţii. Respinge toate apelurile ca tardiv formulate” precizează hotnews.

Mandatul lui Nicuşor Dan a fost validat de Tribunalul Bucureşti în 12 octombrie, însă decizia instanței a fost contestată apoi de foști și actuali consilieri PSD.

Potrivit procedurii, prefectul Bucureștiului trebuie să convoace o ședință a CGMB, în care să depună jurământul atât consilierii, cât și primarul Capitalei.

Reprezentanții USR au reacționat printr-un mesaj pe Facabook în care spun că Gabriela Firea trebuie să plece, arătând că cele peste 50 de contestații, care invocă “motive ridicole”, au fost depuse pentru a trage de timp.

În aceeași situație se află și Clotilde Armand, care nu a putut să își preia mandatul de la Primăria Sectorului 1 pentru că au fost depuse 120 de contestații în instanță. “Oare câte hoții a făcut PSD în primării dacă încearcă atât de tare să amâne inevitabilul? Nicușor Dan și Clotilde Armand își vor prelua săptămâna aceasta mandatele și vor descoperi toate furturile”, adaugă USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *