News

Şi-a decapitat prietenul pentru că l-a prins stând de vorbă cu iubita lui. Crima a şocat o lume

Matthew Borges, în vârstă de 15 ani, a comis o crimă care a îngrozit o lume întreagă. În ziua în care s-a despărţit de iubita sa din liceu pentru că a prins-o stând de vorbă cu un amic de-al lui , Matthew s-a transformat într-un criminal.

Iubirile din liceu sunt pasionale, însă rareori se întâmplă ca o dragoste adolescentină să se transforme într-o crimă odioasă. Din păcate, însă, într-un liceu din Statele Unite fix asta s-a întâmplat.

Povestea lui Matthew şi a iubitei sale Leilany pare să se desfăşoare foarte frumos până în momentul în care adolescentul a început să devină agresiv şi suspicios. Nu suport ca tânăra să stea de vorbă cu un alt băiat. Într-o zi, la bufetul din incinta liceului, a surprins-o în timp ce povestea cu un amic de-al lui. Lucrurile au devenit atât de violente încât a fost nevoie de intervenţia profesorilor.

Cei doi iubiţi au decis să se separe, însă tânărul îi puse deja gând rău amicului său. Astfel, l-a convins pe Lee să se întâlnească într-o seară şi să discute. Lee nu s-a mai întors acasă.

Trupul decapitat al adolescentului a fost găsit după 9 zile de căutări. Tânărul fusese decapitat, avea mâinile tăiate şi fusese înjunghiat de peste 70 ce ori.
Anchetatorii au reuşit, în urma discuţiilor cu colegii celor doi, să strângă dovezile care i-au condus la criminal. Matthew a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. În timpul procesului băiatul nu a dat semne de remuşcare sau regret.

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *