Sport

Pilotul Titi Aur, diagnosticat cu COVID-19: Oricât de puternic eşti sau crezi că eşti, când se confirmă că eşti infectat, încep să se schimbe un pic valorile în cap

Pilotul Titi Aur a fost diagnosticat cu COVID-19 şi este internat la Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” Bârlad, numind personalul unităţii medicale ”îngerii de la Bârlad”.

”Duminică 28 martie eram acasă la Bârlad şi având câteva reacţii ciudate: senzaţie de oboseală, friguri şi o uşoară tuse, am venit şi am făcut un test. Rezultatul: Evident pozitiv. Oricât de puternic eşti sau crezi că eşti, când se confirmă că eşti infectat cu acest nenorocit de virus, încep să se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ţi mai doreşti milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepţi că firmele pot funcţiona şi doar cu colegii tăi, te gândeşti dacă ai stat suficient cu familia, etc”, scrie Titi Aur pe Facebook.
El vorbeşte despre medici, asistente şi despre tot personalul spitalului, numindu-i ”ÎNGERII DE LA BÂRLAD”:

”De ce le spun aşa? Nu doar pentru că sunt toţi la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenţi, personalul de la curăţenie, recepţie, etc,dar sunt de o bunătate extraordinară şi explică ficarui pacient că nimic nu e obligatoriu, dar că e mai bine aşa sau aşa, pentu aprox 85% recomandare este să stea sub tratament acasă, dar pentru 15% trebuie internare. Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internaţi, dar în spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legătură cu vechiul spital însă cel mai important este comportamentul personalului: EXCEPŢIONAL! ”, afirmă pilotul.
”Poate că exagerez puţin, dar aş putea spune că vii cu plăcere la spitalul covid din Bârlad. Dacă cuvântul plăcere este un pic forţat, din motiv covid, cu siguranţă cuvântul ÎNCREDERE este corect. Felicit intraga echipă de la spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad şi sunt sigur că sistemul nostru de sănătate are o mare şansă cu astfel de oameni inimoşi”, conchide Titi Aur.
sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ Titi Aur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *