News

Liviu Dragnea revine în PSD?

Președintele Consiliului Național al PSD, sociologul Vasile Dîncu, a declarat duminică, într-o emisiune de la Digi24, că din punctul său de vedere, reîntoarcerea lui Liviu Dragnea în partid nu reprezintă o problemă.
Liviu Dragnea revine în PSD? Pentru Vasile Dîncu, lucrurile sunt clare şi ţin de respect. Când a fost întrebat dacă Liviu Dragnea ar mai putea reveni în partid, Vasile Dîncu a răspuns: „Din punctul meu de vedere, orice membru de partid care a fost reabilitat și care şi-a ispășit pedeapsa are dreptul să își revendice un loc în partid. Nu a existat o tradiție în cadrul PSD de a-și aduce înapoi foștii președinți. Mai degrabă i-a dat afară din partid sau s-au autoexclus.

Liviu Dragnea revine în PSD?
Este o problemă care ține, până la urmă și de modul în care liderul de partid a știut să își construiască echipa și i-a respectat pe ceilalți din partid. Liviu Dragnea a avut numai unanimitate sau aproape tot timpul a avut unanimitate în Biroul Permanent Național sau cum se numea în diferite faze.

Eu cred că aceia pe care el i-a crescut în partid și i-a promovat îi păstrează un anumit respect. Dacă nu îi păstrează niciun fel de respect, atunci înseamnă că el nu se va putea întoarce. Dar eu cred că ține, până la urmă și de modul în care partidul și-a cultivat liderul și liderul și-a cultivat de asemenea echipa lui proximă prin care a condus partidul”, a completat președintele Consiliului Național al PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *