Stiri locale

Marian Vanghelie, obligat de instanţă să-i plătească lui Ponta 80.000 de euro, după o declarație făcută la TV Citeşte întreaga ştire: Marian Vanghelie, obligat de instanţă să-i plătească lui Ponta 80.000 de euro, după o declarație făcută la TV

Victor Ponta trebuie să primească o adevărată avere în urma unui proces pe care l-a avut cu Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis ca Vanghelie să-i plătească fostului premier despăgubiri de 80.000 de euro, pentru o declaraţie pe care fostul edil a făcut-o la o emisiune TV. Decizia nu e definitivă.

Ce a spus Vanghelie despre Ponta?

Este vorba de un proces civil, în care Victor Ponta l-a dat în judecată pe fostul primar, după ce acesta din urmă a declarat într-o emisiune TV că, pe vremea când lucra la Guvern, Victor Ponta ar fi luat bani de la afacerişti.

Admite cererea. Obligă pârâtul să achite reclamantului suma de 80.000 euro cu titlu de despăgubiri civile pentru prejudiciul moral produs. Obligă pârâtul să publice pe cheltuiala sa într-un ziar de larg tiraj naţional hotărârea pronunţată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *